Over ons

Aan de voet van de Vaalserberg ligt de thuisbasis van Hengelsportvereniging Vaals '68, opgericht in 1968. Het land waarop onze drie vijvers liggen is eigendom van de Paters Camillianen en wordt onderhouden door de leden van de vereniging.

Diverse soorten vis zijn er te vangen, bijvoorbeeld snoek, brasem, baars, zeelt, winde en diverse soorten en maten karpers en voorns. 

Verplicht is natuurlijk wel een schepnet en gedegen onthaak-materiaal. Voor het volledige reglement klik hier.

Aan groen en rust is in deze oase geen gebrek. Direct gelegen naast vakantiepark Landal "Hoog Vaals" is dit een ideale locatie om je hengel uit te gooien of om gewoon te komen genieten van de natuur.

Geopend zijn wij het hele jaar door, met uitzondering van 31 december en 1 januari, van 1 uur voor zonsopgang tot 1 uur na zonsondergang. Onze toegangspoort opent en sluit automatisch. Parkeren mogelijk op P2 van het vakantiepark.

Geregeld zijn er ook wedstrijden voor leden van onze vereniging, klik hier voor een overzicht van de wedstrijden. Tevens controleren we regelmatig de gezondheid en het welzijn van de vissen in de omliggende vijvers van Vaals, bijvoorbeeld de Obelisk, Park Bloemendal en Kasteel Vaalsbroek.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Landal "Hoog Vaals", deze is geopend van 9 uur tot 17 uur. Wil je vroeg komen vissen, hou hier dan rekening mee. Tevens kun je de entreekaarten meteen online kopen, klik hier voor details.

Lid worden en van alle wedstrijden en evenementen profiteren? Klik hier voor verdere informatie.


Tevens wordt er hard gewerkt aan het 100% rolstoeltoegankelijk maken van onze verharde visplekken inclusief parkeerplaatsen en WC's.